Intervju

2008-11-27 20:47:26 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Hallå Hallå =)
Vid 13-tiden gick jag och William till ÖF, och där va redan Emma och Therse.. Sen kom även Sandra och Amelie med sina små.. Jag, Sandra & Emma skulle ju träffa en tjej från TTELA.. Hon frågade oss lite om hr vi tycker om att vara mammor? Vad vi gjorde innan o lite sånt, allihop instämde nog me att vad hade man för liv innan man fick barn egentligen? Fanns ju ingen mening med nåt då.. Men nu, nu har man allt! En riktig skatt, skulle inte byta bort mammalivet mot nåt, tror det flesta mammor känner likadant för sina små hjärtan =)

Vid 16-tiden traskade vi hemåt, Jörgen höll på att grejja med bilen och William somnade så då va där o titta på, aldrig fel o få en nap i friska luften =) Måste förresten berätta att Jörgen fått ett 3 veckors vik på Posten som lastbilschaffis. Det är iaf bättre än inget, och det ger ju pengar, bara hoppas att dom tycker om han och han kanske får jobba mer. får verkligen hoppas på det, för vi behöver dom pengarna, ja får knappt inte nåt nästa månad, men i januari får jag typ dubbelt . Jobbigt de här me pengar.. Önskar man kunde vinna på lotto typ en 100 miljoner eller nåt.

Sen tog vi en tur till Maxi idag .. Handlade lite smått o gott inför helgen.. Då jag inte riktigt kan ta mig dit då. Jörgen jobbar ju från 04 imorn =/ sen när han kommer hem ska han nog sova lite, sen ska han spela på kvällen. Och på lördag ska han åka till Tanumstrand och jobba som O-vakt.. Men på söndag får vi mysa med våran älskling. Jag ska även julstäda i helgen, tänkte börja imorn när William är på dagis, samt att Emma kommer hit och ska baka pepparkakor med oss!
Ska plocka fram mina advents ljustakar med =) Så vi får det lite mysigt här hemma.. Nej nu känner jag att jag pladdrat på ganska rejält, haha! Hoppas ni orkar läsa .. =)

     

4 små skönheter, Loke, Melvin, Hampus & William =)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Va rätt roligt att vi var så lika.. Och jag trodde faktiskt att du va äldre än mig.. Typ 23 :p

Åh va mys med pepparkaks bak :)

2008-11-27 @ 21:00:51
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emma

Haha ja du, en massa clementinsmaskande. TACK MARIE. Kommer han bli ett clementinmonster kommer jag komma över till dig och skälla hahah! =) Nej då=)

Snygg bil ni köpt föresten. Mycket snyggare än den andra. Vad fick ni ge för den?

2008-11-27 @ 22:11:44
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Åsa

Får se er intelrjuv i TTELA då skall bli skoj att läsa, kul att de ser ungaföräldrar som något positivt inte många som gör det tyvärr:-(lust att ses nån dag inte setts på evigheter känns det som pga av sjukdommar skola och sådant skit.:-)

2008-11-27 @ 23:29:19
Postat av: Marita & Nova

Hej hej..

Jo, nu är det väldigt skönt att vara hemma å inne i rutinerna igen. Usch för sjukhus! :(



Ska bli roligt att läsa om er intervju sen, du får meddela när den kommer ut.. ;)



Ha en bra dag!

2008-11-28 @ 06:24:00
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: Sandraa

Jag ammade inte heller så länge. Vi fick ju tom åka tillbaka till avd 34 efter vi kom hem eftersom Loke inte fick i sig nån mat. Så jag ammade och hade ersättning ett tag men sen orkade jag inte längre å övergick till bara ersättning

2008-11-28 @ 10:00:32
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Ja det stämmer det, hoppas allt är bra med er..skall bli kul att läsa ttela när intervjun kommer.. mvh Dannie och lexie

2008-11-28 @ 12:47:51
URL: http://lexielinne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback