Julstäd & pepparkaksbak!

2008-11-28 20:50:24 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Efter att jag lämnat William på dagis satte jag igång med att städa hela lägenheten.. Dock hoppas jag över toaletten idag så jag tar väl den imorn om jag orkar. Vid 14 hämtade jag William på dagis, mötte även Emma innan så hon fick följa med. Han hade knappt sovit nåt idag, sov lite i en vagn för han ville inte sova med dom andra barnen de va roligare o gå o peta på dom! Busunge! =) Sen tog vi oss en prommis till OKQ8, hämtade ut min älskade mobil, som är hel nu! =) Nu kanske jag hör när folk ringer till mig, eller så vill jag helt enkelt inte svara, så busig är jag vetni! :)

Väl hemma, satte jag igång och lagade middag, idag blev det ris och korvstroganoff! =) Jörgen åkte iväg och spelade.. och jag Emma & William åt, lr ja William va inte så intresserad av att äta så han fick lägga sig och vila lite istället. Han somnade såklart, och då passade vi på att baka pepparkakor! =) Blev nog ca 4-5 plåtar med peppisar, Emma fick med sig en stor påse hem, och ändå finns det jätte mycket kvar, är det nåt vi har här hemma så är det pepparkakor. =)

 


Jag har nattat William för en stund sen, så nu har jag inte så mkt att göra om jag ska va riktigt ärlig, kanske plocka ur diskmaskinen och sätta igång en ny.. Den har gått på högvarv idag.. =) heheh.. Nej om man kanske skulle slappa lite.. =) Kolla om det finns nåt roligt på tv, och äta lite chips kanske .. =) Ha en trevlig fredagkväll! =)


Kommentarer
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

Haha ja :) Fast hon fick allt en hjälpande hand av mamma för att sätta sig upp helt.



Tack så jätte mycket säger Tuviis..

Hoppas ni haft en bra dag!

Kramar

2008-11-29 @ 00:35:36
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Ulko

Heeje!

Jo jag har sätt den också, men blää vill inte ha brun :P

Mössa/vantar/vagn är i svart,rosa och grå.

hahaha fan va jag vill att allt ska vara "perfekt" ^^

Om jag inte hittar någon som faller mig i smaken så blir de nog den från H&M ändå.

2008-11-29 @ 09:17:54
URL: http://oinkoink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback