Onsdag 12/11

2008-11-12 09:01:18 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn Morrn =) Ingen skola för min del idag, för William har fortfarande feber =( Får väl se hur länge det håller i sig men inte alltför länge hoppas jag. Men det får ta den tid det tar, så min lilla prins blir frisk.. Så idag blir det en myspys dag med min underbara familj, det är ju skitväder ute så jag tror allt att vi blir hemma hela dagen och pussas och kramas! Det är ju det vi gillar att göra mest hela dagarna, hihi! Hade jag fått för William så hade jag pussat på han dagarna i ändå, men då blir han arg på sin mami, och tycker hon ska sluta! :p

Tänkte om man skulle laga nåt gott idag =) Idag har jag ju ändå tiden att göra det.. Kanske skulle göra köttfärsås, men vet ej om jag har tillräckligt med ketchup till det, får kika på det! =) Nåt blir de ju iaf, eller om det blir hemmalagat potatismos, hehe! Jag är riktigt matsugen men, men kanske borde äta frukost först :) hehe..

Nej, nu ska jag gå! Hörs sen..


Kommentarer
Postat av: Emma

Kikade in här (hittade din bloggadress på din familjeliv) och ville bara berömma dig för din jättefina blogg! Verkligen julig, HÄRLIGT! Och så får jag passa på att säja att din son är helt otroligt söt och att du har väldigt fina kort på honom. Har du tagit som själv eller är det fotograf?

2008-11-12 @ 10:31:51
URL: http://emmagrenander.blogspot.com
Postat av: Sandra

Yes, om allt går som det ska så börjar han väl där så snart som möjligt :)

2008-11-12 @ 19:39:55
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Therese & Hampus

Hampus tackar så himla mycket =)

En mysdag med mycket sång och bus blev det. Hanns ju även med att öva på att krypa lite.



vad blev det till middag tillslut?

2008-11-12 @ 21:19:55
URL: http://nuppi.bogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback