Torsdag 20/11

2008-11-20 09:01:04 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Shit, det är redan den 20:e November.. Hur fort har inte denna månaden gått då? Idag fick vi sova ända till kvart i 8 :-) Lyyyyx! Sen ringde jag dagis och sa att William inte kommer idag eftersom jag är hemma så då får han mysa och leka hemma istället :) Vi funderar lite på att gå till ÖF idag vid 13, men ja vet inte riktigt, jag och William har ju inte varit på Babyöppet sen han var bebis.. Så jag har ingen aning om hur det är där på torsdagar.. Vi brukar ju bara gå på måndagar, så ja vi får se hur vi ska göra om vi ska gå dit eller inte..

Annars är det väl inte så mycket på planeringen idag skulle jag tippa på, en promenad kanske, eller om jag skulle baka lite pepparkakor idag, köpte ju faktiskt pepparkaksdeg igår :) Så det kanske man skulle göra.. hehe! Kanske städa lite här hemma ikväll med, iaf dra en sväng med mister dammsugare ^^ .. dock är ju inte William så förtjust i den, men det får gå..

Kommentarer
Postat av: Therese & Hampus

Tycker deffenitivt att ni skall komma om det finns tid. Det har varit välldigt varierande på torsdagar, ibland är det hur mycket folk som hels och ibland alldeles lagom. =)

se nu till att det räcker till pepparkakor och att degen inte tar slut under bakningen ; )

Kram =)

2008-11-20 @ 09:28:54
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ska du fuskbaka innan advent =) Haha! Mums vad gott det lät iaf! Och det luktar ju så gott. Ja men då hoppas jag att vi får se er på ÖF idag =)



Kram

2008-11-20 @ 10:34:04
Postat av: Lina

halkar in Jättefin blogg du har - här kommer jag definitivt kika in igen!



Ha en underbar dag! mvh Lina

2008-11-20 @ 12:22:08
URL: http://ninninusens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback