Tvättpass

2008-11-21 20:32:50 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå .. :)
Vi kom iväg till affären och handlade, men när vi kom fram till Maxi, kom jag på att jag glömt bankkortet hemma så det va bara att åka hem igen, smart jag är va? och där låg det lilla kortet så snällt på hatthyllan, blev handlat både det ena o det andra och såklart en påse godis! =) Mums! =) Jag har precis lagt William för kvällen, i nya rena sängkläder, får hoppas att han kommer sova lika gott som vi ska göra i våran sköna sängkläder =) Finns inget goare än att få lägga sig i en nybäddad säng =)

Annars så händer det inte mycket mer idag, imorron ska William sova hos faster, då jag ska iväg till Björn på middag.. och Jörgen ska jobba på Tanumstrand som O-vakt. Får hoppas det går bra, och den jäveln ska få äta julbord imorn. Jag är grymt avis kan jag säga, vill oxå äta julmat, men jag får väl vänta tills jul =( men den som väntar på nått gott ..

Här kommer vi sova sååå gott inatt =) Nya bäddsettet btw!


Kommentarer
Postat av: zerphina

det är så typiskt och missa plånbok, snygga sängkläder ;) ang din fråga om vikten i min blogg är att jag känner konstant hunger, och blir aldrig mätt, kan lätt smocka i mig 1 pizza och vara sugen på en hamburgare, och då går jag ändå ner i vikt,och då har jag uteslutit en graviditet med ett gravtest.

2008-11-23 @ 21:54:22
URL: http://zerphina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback