Desperate Housewives

2008-10-21 19:43:07 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Vi har haft en riktig slödag idag.. Inte hittat på nåt alls utan bara haft en sån där, "pussa & krama dag" Wonderful! Älskar våra mysdagar, för det finns inget bättre än att få pussas och kramas med William. Va ute en liten sväng i affären bara och köpte lite bröd, och ströbröd, för Jörgen har fått för sig att han ska ställa sig och göra hemmagjorda köttbullar, tok! Jag har precis gett William vällingen, och pussat han godnatt!

Idag kommer ett av mina favorit program nämligen Desperate Housewives det kan jag ju såklart inte missa. William ska vara hemma från dagis imorn med, och jag hoppas att jag kan gå till skolan eftersom jag inte ska dit på torsdag för då ska vi på rättegång, så är jag inte borta alltför mycket, men det beror helt på hur Jörgen mår imorn om jag kan gå eller inte, men hoppas han är bättre. men men vi får se imorn =)

Nej, jag ska väl se hur det går för Jörgen med hans köttbullar, haha! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack tack:D

2008-10-21 @ 21:56:37
Postat av: Anonym

Hejsan!

Måste bara fråga, du kikar ju också på desperate houswife. Och jag måste ha missat vem Kayla är hos familjen Scavo? Det är ju deras dotter men i dom gamla programmen finns hon ju inte med och hon är ju ändå störst??!!

Kram

2008-10-22 @ 11:33:32
Postat av: Emma

Haha vad dum jag är! Trodde ju att min blogg fortfarande var "remember me" Haha men frågan över är min =)!

2008-10-23 @ 09:43:25
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback