Läkarbesök

2008-10-09 15:19:42 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Imorse kom jag iaf iväg till skolan, men när jag kom ner i cykelkällaren, då hade nån jävel försökt och sno mina ventiler. För det fanns ingen luft alls i framdäcket, så det va bara springa upp o hämta cykelpumpen och pumpa däcket, så jag kom lite försent. men men.. Svenska lektionen flög iväg, sen cyklade jag hem och då hade vi fått en tid kl 11 hos läkaren med William.. Dom tog blodprov och halsprov på han, och sen skrev läkaren ut hostmedicin till han. Så hoppas han snart är av med sin jobbiga hosta..

Se dess har jag bara vart hemma, efter läkarn gick vi hem så William fick lite mat i magen och sen fick han sova middag i ett par timmar. Så han vaknade för en liten stund sen, så nu vet jag inte alls vad vi ska hitta på.. Blir väl bara att mysa hemma, skulle iof behöva gå och köpa bröd. För det såg jag va slut nu, får se om jag får med mig min sambo på det. Eller om han ska fortsätta att grejja med bilen, det går väl inte riktigt framåt just nu.. men men..

Nej nu ska jag ta min son, som bara hittar på bus! :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

njae? det låter tveksamt ;)

2008-10-09 @ 16:49:26
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: carina

Du skulle nog sagt till doktorn att han tittade i din hals med så att du inte har halsfluss eftersom det smittar så lätt o du har så ont

2008-10-10 @ 12:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback