Lördag 25/10

2008-10-25 18:39:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då va det lördag kväll.. =) i förmiddags åkte vi till Vänersborg, jag o William tillsammans med Jessika & Hugo =) Det va så mycket folk där så det va jobbigt att vara där, men William fick en bil iaf, och jag hittade ett skärp. Sen tröttnade vi på att gå där så vi åkte till Överby och shoppade istället, MYCKET ROLIGARE! 

William fick ett par nya jeans :) och en jätte tuff tröja med trycket "I'm a monster" , haha! =) Ibland är han ett litet monster, men mestadels min lilla ängel ^^ blev även ett par leggings till mig! Men jag är nöjd. Just nu håller vi på att tvätta massa massa kläder.. Då William fått för sig att skita så jävla mycket på morronen o bajsar igenom blöjan ja då blir det en hel del tvätt, haha!

Ikäll ska vi mysa här hemma, när William gått o lagt sig och se på Dansbandskampen eftersom Date är med.. (Dom vi va o kolla på förra helgen när vi va ute) Jörgen har ju som sagt vart deras busschaufför ett par gånger. Nu däremot ska jag gå o pussa på det bästa som finns i mitt liv ♥ Mina killar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback