Onsdag 1/10

2008-10-01 15:35:34 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Oktober månad .. Vilket betyder Höstlov denna månaden, fördelen med att gå i skolan är att man har lov lite då och då, och höstlovet infaller alltid vecka 44 (oftast iaf) Så det ska bli skönt att få vara hemma en vecka. =) Bara mysa o ha det bra. Imorse började jag skolan 10.10 med Engelska, vi fick massa hemläxa, så jag har ex antal sidor att ha klara tills på tisdag, men det ska jag väl klara + att jag har svenska läxa till måndag.. Men jag kan ju plugga lite i helgen!

Vid lunch ringde Jörgens "sk chef" och vi hade ett minst sagt otrevligt samtal.. Det är så här att han totalvägrar betala ut Jörgens semester ersättning, eller ja han kommer mest med massa lögner hela tiden. Så nu när han ringde frågade jag honom varför han ljuger hela tiden, speciellt då han är skyldig enligt lag att betala ut! Vilket gör mig måttligt förbannad! Så han gapa på mig och sa en massa massa otrevliga saker, men ja han fick tusen ggr tillbaka, och betalar han inte kommer jag lämna in en stämnings ansökan, och det vet han om! Men han påstog att han skulle fixa det nu denna veckan, jag vet inte riktigt om jag kan tro på det, med tanke på att han ringde mig i mitten på Augusti och sa att det va löst men att det sen inte va det.. Så ja vad ska man tro? .. Ni kan ju gissa hur mitt humör va efter att han hade ringt sen..

Jag ska iaf iväg o träna bort mina aggretioner idag, har bokat in mig på ett Aerobicspass, så då kanske jag är på bättre humör sen, kan ju alltid hoppas.. :p haha! =)  Jag har aldrig gått på pass innan, så detta blir mitt första, ska bli skoj o se hur det är =) Nej nu ska vi snart äta middag och kl 18 ska jag iväg o träna :)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Tack så mycket! =) Blev så glad att jag lyckades=)

2008-10-01 @ 16:49:41
URL: http://elidasofie.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja det ska jag göra =)

2008-10-01 @ 17:54:45
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback