Ont i örat :/

2008-10-31 20:52:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det är faktiskt väldigt synd om mig =/ Jag har sjukt ont i mitt öra, så jag ringde till Sjukvårdsrådgivningen och frågade vad jag skulle göra, så jag fick en tid på Jourcentralen. Hon kollade massor i mitt öra, men det va inget fel, ingen öroninflammation och ingen vaxpropp.. Visserligen va det väl bra, men förstår inte va det är som värker, jag skulle iaf ta ipren mot värken, tur är väl att vi har det hemma. Eftersom apoteken inte öppnar förrän imorn. men men, nu har jag fått klaga av mig lite..

Eftersom det är så synd om mig, så har jag köpt mig en påse godis, så jag ska tröst äta ikväll! haha.. Håller på o tvättar med, fast tvätten håller på att torka nu, så jag ska ner om en stund och plocka upp den. Har lite tvätt här uppe som jag ska vika först, fan va tvätt man har hela tiden, är det inte smuts tvätt som ligger lite här var så är det ren tvätt som ska vikas och in i garderoberna.. Det håller mig sysselsatt iaf..

Annars blir det bara lite myspys med min älskade sambo, som jag hindrade från att gå ut idag, snäll jag är va? Tyckte han kunde vara hemma med mig och hålla mig sällskap, hehe! Så nu ska jag sätta min tjocka rumpa i soffan o pussas lite <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback