Snart Sovdags

2008-10-27 22:09:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag har inte dagen bestått av mycket, William hade vart jätte duktig på fotograferingen på dagis, han skrattade hela tiden :) Det är min kille de, han vet att man ska posa när kameran kommer fram, han är väl van vid mammas fotande hela tiden, hehe! Ätit massor hade han oxå gjort, han somnade med en gång när han kom ner i vagnen, gissa om han va trött? han har nog saknat sina kompisar på dagis när han har varit hemma.. Vi tog en sväng förbi Hemköp på vägen hem för jag behövde inpackning till håret då min är slut, det är jobbigt med tjockt hår vill jag lova, när jag klipper mig nästa gång ska jag tunna ut det lite.. Men när det blir, det får vi se! =)

Vid 14-tiden hade jag ett möte på skolan med Studievägledaren, vi pratade om vad jag ska göra nästa termin, skulle prata med min matte lärare om jag kunde få göra nationella i matte denna termin o även söka in på omvårdnad, förhoppningsvis kommer jag in, och kan utbilda mig tull USKA, det hade varit perfekt! Men vi får se hur det blir, förhoppningsvis löser sig allt till det bästa. Efter mötet cyklade jag hem till Jessica, och hon färgade mitt hår. Så nu har jag ingen utväxt, skööönt!

När jag kom hem hade William precis vaknat från en tupplur och Jörgen skulle laga middag, blev kött, ris och brunsås! Mums! William satt med oss och åt banan. Tyckte han va mums =) Finns nog ingen mat/frukt tokigare unge än våran son =) Sen busade vi ännu mera och sen va det godnatt för Williams del, han somnade superfort idag, förhoppningsvis sover han till 8 imorn, o kl 9 ska han vara på dagis =) Nu ska jag umgås lite med min sambo innan det är dags att gå o lägga sig o sova, ha en fortsatt fin kväll ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback