Bed time

2008-09-21 22:50:33 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Snart dax att krypa ner i sängen, majsvällingen verkar funka, *peppar peppar* änså länge har william inte bajsat nån diarré, men det återstår att se imorn om han bajsat då, jag hoppas att detta bara var ett sk bakslag, pga av magen inte klarar av alla fiber som är i fullkornsvällingen, därför får han majsvälling i ca 1 vecka framöver. Men man märkte på han att han inte alls tyckte den va lika god, men den gick ju ner som det mesta när det gäller honom, men han får vara hemma ett par dagar till, bättre att ta det säkra före det osäkra känner jag, om han nu smittar så vill jag inte att han ska smitta ner några andra barn eller vuxna..

Annars har det vart segt ikväll, tog mig en varma koppen till kvällsmat, inte vart en enda godisbit denna helgen, men det är kanske inte så konstigt heller :p heheh.. Har dessutom fått en fruktansvärd nackspärr, kan varken vrida huvudet åt vänster eller höger utan att det gör svinont, så jag känner mig gött handikappad just nu, hah! men men, jag hoppas det är över imorn så man kan röra huvudet normalt.

Nej, jag ska väl borsta tänderna o krypa ner under mitt varma täcke =)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jaha :-) Lextorp eller? då kanske vi ses =)=) Jasså är den avtagbar, det visste jag faktiskt inte, va bra !

2008-09-22 @ 08:55:18
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: carina

Du behöver inte ge han majsvälling i 1 vecka.

Det kan göra så att han kan bli förstoppad istället och då kan det bara bli jobbigt åt andra hållet. Det är bättre att smyga in med vanlig välling ej fullkornsvälling. Prova att koka mannagrynsgröt nån morgon det tycker han ju om eller ge han lite vaniljyoghurt o en smörgås till frukost. Sen kan du ta det sakta med vanlig mat så att magen vänjer sig och blir normal igen. Krama william så gott saknar han

2008-09-22 @ 20:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback