Fredag 5/9

2008-09-05 12:28:31 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Sista inskolningsdagen idag.. Och det har gått  hur bra som helst, Vi lämnade William vid 9 imorse, och han brydde sig inte ens om att vi gick, så vi är hur nöjda som helst med all personal och jätte stolta över William :) Som skött sig så bra, så nu väntar en helg av ledighet o massa bus innan det är dags för dagis på måndag igen, men då är det Jörgen som lämnar och hämtar eftersom jag är i skolan då. Efter att vi lämnat William på dagis åkte vi och handlade lite, behövde bland annat köpa tvättlappar så man har det hemma. Och nu har vi precis hämtat William, han hade ätit jätte bra i vanlig ordning! Så nu är det sova middag som står på schemat.

Kl 16 är det tvättdags som gäller. =/ Lite trist, men nu har jag inte så mkt tvätt som jag hade sist, då va det sjukt mycket.. Men skönt när det inte är så överdrivet mycket, annars händer det nog inte så många knop idag, bara slappa och ta det lugnt, njuta av att det är helg och bara vara tillsammans med familjen! ♥

Kommentarer
Postat av: lisa

trist med tvättdagar :( men det är ju så galet skönt när man är klar och precis har hängt upp sista tvätten =)

2008-09-05 @ 12:44:12
URL: http://bangxbang.blogg.se/
Postat av: G I L R A E N

Hejsan!

Jag tänkte bara höra om du har mailat några bilder till mig än?`Och lite info om vad du vill ha ändrat? Isf har jag inte fått det mailet. Men skicka det snarast så ska vi uppdatera din layout. :)

2008-09-05 @ 19:04:47
URL: http://gilraen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback