Lite bättre

2008-09-19 16:19:33 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja det känns lite bättre, jag har inte spytt nått sen inatt.. Men kände mig jätte kass imorse, illamående, ont i magen, ont i hela kroppen :/ William har skitit som en tok, det bara rinner ur han.. Nu har han dock gått ett par timmar utan att bajsa, han har fått blåbärs puré, det ska vara bra när man är lös i magen. Sen har han ätit lite Dophilus, + smörgåsrån. Försökte få han att äta lite ris och kokt fisk, men han va inte intresserad.. Så då är det bättre han dricker så han inte blir uttorkad. Nu sover han iaf lite, och jag har precis börjat tvätta, han sket ju ner en hel del både igår och idag, som tur va hade jag bokat tvättid idag. För hans snutte blev det ju bajs på, och sen dess har det vart jordens undergång typ. Han måste ha sin snutte!

Så i helgen blir det att bara sitta inne :/ men men, allt för o bli av me den hära satans magsjukan. Har även flyttat in Williams säng in till oss, vill inte att han ska sova ensam när han är sjuk. Så då får han sova inne hos mamma och pappa! ♥ Älskling är och jobbar nu, han har som tur va inte smittats av oss, hoppas han klarar sig undan oxå. Får väl se när han kommer hem ikväll, nej nu ska jag lägga mig i soffan o dricka min avslagna Cola^^

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh fy, inge kul med magsjuka :/

2008-09-19 @ 21:17:04
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Karin

Har hört att vattnet här i Trollhättan ska ha råkat ut för samma sak som i Lilla Edet. Så det kanske är bäst att undvika vanligt kranvatten. Och om det ska drickas är det bäst att koka upp det först.

2008-09-19 @ 22:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback