Måndag 22/9

2008-09-22 09:21:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon! Sovit hyfsat gott trots nackont, dock känns det lite bättre idag, kan iaf vrida på huvudet nu, det kunde jag inte igår. Och William gör framsteg ingen diarre alls, så jag antar att det va som hon på sjukvårdsupplysningen sa att det berodde på fullkornsvällingen. Men han får vara hemma imorn med, för säkerhetsskull, det tyckte hon på dagis med. Det va flera barn som hade insjuknat, så jag hoppas verkligen han slipper få det igen på ett tag nu.

Tänkte jag skulle gå ut i köket och göra mig en kopp te, så gott nu när det är så kallt på mornarna, att få nått varmt i sig. Jörgen tyckte jag borde åka till VC med min nacke, pga att det kunde ha med trafikolyckan vi va med om för ett tag sen, men njae,  vet inte om jag känner mig så sugen på det, hatar att springa på VC. Kostar dessutom bara massa onödiga pengar^^ .. haha! Nej, jag väntar nog o ser om det är övergående..

Annars händer det inte många knop idag, vi ska bara vara hemma o slappa.. Mysa som lilla familjen, Jörgen ska väl jobba i eftermiddag gissar jag på. Nej nu vill han ha datorn, jag skulle bara kludda ner ett litet inlägg!

Kommentarer
Postat av: Emily ♥♥

Tack :-)

Hoppas ni är på bättringsvägen också, så tråkigt och jobbigt att vara sjuk! Duktig du är som börjat plugga, har endel att plugga igen jag också. Funderar på att börja lite smått nu.. går ju ändå bara hemma o känner mig meningslös på dagarna så då kan man ju göra någon nytta samtidigt liksom :D

2008-09-22 @ 14:37:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback