Öppna Förskolan

2008-09-29 20:32:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


ja idag kom vi iväg till Öppna förskolan =) Skönt att komma ut lite faktiskt.. Träffade på Emma och hennes söta Melvin, gud vilken söt unge :) hehe. Man blev riktigt bebis sjuk, vet inte om jag ens kommer ihåg när William va så liten. Han kändes så stor då. Min "lilla kille.. När det va slut på ÖF kom pappa Jörgen och hämtade oss så åkte vi ut till Beginners då våran Scooter börjat gnissla.. Så hon sprutade in Siliconspray i vagnens dämpare, så får vi hoppas att det ska sluta gnissla, iaf att det minskar. Inte kul när vagnen bara är 1 månad gammal..

När vi kom hem va det lek o bus tajm tyckte William även om han va dödstrött, haha! Han skrattade åt allt.. Älskar att höra hans underbara skratt :) Finns inget bättre.. Sitter o håller på o få i mig lite mat, har endast ätit en baguett idag, och det på lunchen i skolan.. Så ja magen har kännts lite tom, så jag får fylla på lite. Har blivit så dålig på att äta under veckorna då det är skola, så det ska det bli ändring på..

Designen min på bloggen kommer även att förnyas tack vare en jätte snäll tjej :) Ni får hålla utkik :) Nu ska jag fortsätta äta :)

Kommentarer
Postat av: Malin

jättefin design.. vem har gjort den?

2008-09-29 @ 21:25:36
URL: http://malinsmumsigasida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback