Söndag 7/9

2008-09-07 10:04:57 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(4) «


God Morgon! Igår hade vi en riktig filmkväll, va iväg och hyrde Rush Hour 3 & I am Legend. 2 riktigt bra filmer, som jag gärna ser igen. Älskar filmerna med Chris Tucker & Jackie Chan, finns det nån bättre kombination? Man får sig många skratt iaf, den saken är ju säker! Sen efter det blev det sängång för oss, trötta som bara den..

Glömde skriva lite om det här Arbogamordet, mordet om dom två små barnen som blev brutalt mördade, hela förundersökningen finns ju ute på nätet att ladda ner för vem som helst, och jag lovar er, det var det värsta jag sett i hela mitt liv, det fanns obduktionsbilder på barnen i förundersökningen, jag började gråta, det va sååå hemskt! Jag har aldrig sett något värre i hela mitt liv! Det finns verkligen allt i den här rapporten. Det kunde lika gärna ha hänt min William, ja vilket barn som helst, huvudet på ena barnet va krossat så som du krossar ett ägg ungefär, hur i självaste helvete kan man gå loss på 2 små barn sådär? Jag kan inte få in detta i min skalle?! Hur kan man vara så sjuk att man brutalt mördar två små oskyldiga barn, jag kommer nog aldrig glömma dessa bilder, och då tänker man bara, hur klarar barnens föräldrar detta? Att dessutom möta människan som gjort detta mot deras barn, det finns inget straff i världen som är starkt nog, möjligtvis att dom skulle få gå loss med hammare på henne, men inte ens det skulle vara hårt nog, för inget ger deras barn livet tillbaka! Jag är väldigt upprörd över detta brott som har begåtts av en sinnessjuk människa! Nej jag ska försöka tänka på nått annat.. Men hur skulle du känna??

Annars är vi mest förkylda här hemma, hela familjen snörvlar o har sig. Min stackars älskling har nån form av ryggskott så han har jätte ont i ryggen =( Ja känner mig svag, och matt i hela kroppen. Ja det är synd om oss här hemma. William ligger hos pappa nu och försöker sova lite, men han är lite orolig i kroppen då han oxå är förkyld, det är inte lätt att vara liten alla gånger, men det är ju sånt här man får räkna med när dom går på dagis. Tyvärr..
Nej om man skulle gå o krama om sina älsklingar !! =) Betyder verkligen allt för mig, vet inte vad jag skulle göra om någon tog dom ifrån mig! ♥

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja fy fan säger jag bara! Vart kan man få hem den förundersökningen?

2008-09-07 @ 12:33:10
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad ska man söka på då?

2008-09-07 @ 13:15:21
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Lisa

Dom har nog tagit bort det... Jag sökte på arboga men fick inga träffar =/

2008-09-07 @ 18:48:30
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: jessica

skulle gå loss på den personen som gjort detta..å nej skulle aldrig vilja se bilderna alls..usch, vidrigt

2008-09-08 @ 10:43:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback