Världens stoltaste Mamma!

2008-09-11 20:57:22 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Åh va jag är stolt! Idag va William på dagis från 8-14, första riktiga långa dagen. Åh han klarade det alldeles utmärkt. När jag lämnade han på morronen fick han frukost, kan man få en bättre start på dagen? Det jag mest fasade för var sova middag, me tanke på att han inte sovit ihop med andra barn innan, men det hade gått alldeles utmärkt, dom hade lagt han på madrassen i vilo rummet och inom 5 min hade han somnat, min skatt! Han hade även ätit själv under lunchen, han är så duktig våran kille! =)

Efter att vi hämtat han på dagis, åkte vi hem och jag ställde mig och lagade middag, korv stroganoff fick det bli idag :) Jätte smaskigt, ja blev jätte mätt, efter middagen la vi oss och vila en stund.. Det behövde vi båda två, William sov bara en timma på dagis och jag hade ju vart uppe sen kl 6 imornse. Skönt att slippa gå upp så tidigt imorn, för min första lektion är inställd och William ska vara hemma från dagis för dom har planeringsdag imorn så jag börjar inte förän 10.10 så William får vara hemma med pappa så länge, har bara en lektion imorn ändå..

Sen har vi vart på OKQ8 och hämtat ut ett paket som kom från Ellos, strumpbyxor till William, kan va gott o ha i vinter när det är kallt ute, och en tröja till mig som jag inte hunnit testa än. Får väl se om den passar. Hoppas det. Jörgen är iväg o jobbar idag.. Kommer väl runt 23-tiden, så jag ska lägga mig i soffan strax och kolla om det finns nått kul att se på TV.

Kommentarer
Postat av: Emma

=) Ja visst är dom fina! Ja det är ju så att dom flesta pojkarna bär likadana kläder för det är ju inte så jätte stort utbud till dom tyvärr. =)

2008-09-11 @ 21:20:53
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

aaw, klart man blir stolter då :)

2008-09-12 @ 14:51:29
URL: http://ontheway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback