William har feber

2008-09-17 22:49:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


William har vart en riktig grinolle idag, skulle sitta i knät hela tiden, eller bara hitta på sånt som han vet att han inte får göra, givetvis är jag framme hela tiden och säger NEJ, men tror ni han lyssnar, nää då.. Han tittar bara på mig o flinar busigt och fortsätter pilla, skitunge! haha.. Till kvällsmat gjorde vi våfflor som vi smaskade i oss, mums! :0) Sen va det läggdags för min lilla herre, tyckte han va lite varm så tog tempen på han visade på 38,2, så ja feber är det juu.. Men jag tippar på att det är tänderna, då han suttit med handen i munnen hela kvällen, så det är säkert dom som spökar för han..

Får kolla hur det ser ut imorn bitti, om han ska få gå till dagis eller vara hemma med pappa medans jag är i skolan, vi får se imorn helt enketl. Nu ligger han iaf och sover, jag har vart ute med Rocky så han klarar sig inatt, imorn är det Rockys dag, för imorn fyller han 8 år! Gammal gubbe till hund nu.. Men vi tycker om han ändå, även om han är lite jobbig ibland och vi får skälla på honom^^ =)

Usch imorn börjar jag skolan 8.20 :/ Men som tur va har jag ingen tråkig engelska, inte förän på fredag.. Hoppas slippa surgubben så mycket som möjligt, jag tål han inte. Må hända att jag visar det oxå, men ja så är det bara.. Tyvärr! Förhoppningsvis så slipper jag han om jag fortsätter läsa när jag är klar med grundskolan.. jaja det ordnar sig.
Nu kommer snart min älskling hem, saknat han massa idag! :)

Kommentarer
Postat av: sesse

Ja det har jag också gjort, då la jag även i mycket fett.. men då gick han upp mindre än vad han tidigare gjort. Men ja, han äter som en häst. Jag tror de har mycket med hans papa att göra.. för han äter ju också som en häst men går inte upp i vikt.

2008-09-18 @ 08:19:27
URL: http://soulstone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback