Allmänt Babbel

2009-04-22 22:12:14 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Kvällsing..

Idag har det vart lugnt, tvättat och donat här hemma.. William har även fått bada, han är så himla löjlig för när jag klädde av han o hade han i famnen då klammra han sig fast sig på mig och bara skrek för han ville inte bada. Han va typ skit rädd, men när han väl kom ner i badet då va de frid o fröjd o han satt och plaskade med sina ankor och hade jätte skoj, tills det var dags att tvätta håret, det är inte omtyckt vill jag lova. Men det gick iaf.. =)

Under tiden han badade stod pappen och lagade mat, stekt torsk, potatis och dillsås.. Mummsigt vare! Sen klädde vi på oss och gick på promenad, stannade till på lekparken och lekte i sandlådan, William bakade kaka, för vi hade med oss sandleksakerna ut. Och sparkade lite boll =) Gud va skönt det var att komma ut idag, och få lite frisk luft =)

William va lite svårsövd idag, somnade strax innan klockan va 21. Och då va det ju dags för Greys. =) Love that show! Tråkigt det här med Izzie bara, har läst lite om vad som kommer hända, men det va ju väntat sen innan.. Jag har satt mig i sovrummet nu, Jörgen smörjde in sina knän med tigerbalsam innan så ja det går ju inte att vistas i vardagsrummet det stinker ju för fan skit!!

Imorn är det skoldags, men jag har bara en lektion som tur va, dock är det ämnet jag avskyr mest, matte! Men lika bra att ha det gjort. Annars är det inget direkt planerat imorn, blir väl bara hem och pussa på william imorn. Jo jag funderade på en sak, när William sover så klarar han inte att ha täcke på sig, för om vi lägger på han det får han panik, är det någon mer vars barn som är så? Så ja hans täcke ligger bara vid fotändan, och ibland använder han det som kudde, men går verkligen inte att lägga på han det.. Är han bara lite tokig kanske?? :P Hehehehe..

Badar med alla sina ankor :)






Kommentarer
Postat av: carina

Haha.Nä han är allt normal,erik var likadan när han var liten, tur att det finns åkpåsar på vintern annars hade han frusit en del

2009-04-22 @ 22:48:22
Postat av: Madeleine

Min Hugo har aldrig täcke. =) Vet många barn som inte har täcke. Så william är helt normal hehe.

Ha en bra dag.

2009-04-23 @ 08:48:23
Postat av: Linda S.

Han är helt normal :) Mio har aldrig haft täcke eller filt på sig, bara när han var pyttis och inte kunde sparka bort det haha. Vi lägger på han det på kvällen när han somnat men han tar alltid av sig det så det gäller ju att sätta på pyjamas så det ej blir för kallt hihi. Det är vanligt att barn sparkar av sig det.

2009-04-23 @ 09:51:22
URL: http://lindasundberg.blogg.se/
Postat av: tess

vilka fina kort!! duktig du är

2009-04-23 @ 17:07:12
Postat av: Amelie

Jättefina kort!

2009-04-25 @ 12:07:04
Postat av: Tuss

härliga foton... Klart att man ska ha nappen med sig i badet också.. ;) gullunge

2009-04-25 @ 23:00:43
URL: http://maravilhosas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback