Besök av Mammsen..

2009-04-08 22:28:03 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallååå =)

Blev en trevlig fika/lunch med Emma och Jessica.. William somnade på vägen in till stan, men vaknade när vi var framme. Det blev en smaskig pasta fläskfile, (barnportion) Billigt o bra, och precis lagom portion! Vid halv 4 tiden gick jag bort till resecentrum för att möta upp mamma/mormor, och William blev hur blyg som helst. Han hoppade ur vagnen o kasta sig upp i famnen på mig, och mommo fick inte komma för nära för då blev han ledsen.. Inte lätt! Men dom träffas ju inte så ofta, det va 3 månader sist så vad ska man räkna med egentligen? Blev lite handlig på Maxi sen och då gick det bättre, mommo fick muta William med lite kex, o då släppte blygheten..

När vi kom hem åt vi middag, ugnstekt falukorv och hemmalagat mos =) Sen va det bada-time för William med alla ankorna och det går bättre o bättre för varje bad, han har ju vart väldigt anti mot att bada det senaste men nu går det mycket bättre, han skriker inte som en stucken gris längre tack o lov. Men när vi ska tvätta håret ja då hörs det nog i hela huset! Det är inte poppis att få vatten över huvvet, men som tur va så tvättar han inte håret varje dag så det går väl an, han får gilla läget iaf!

Snart dags att nana kudden, jag och mamma har suttit och spelat lite kort, va evigheter sen jag gjorde det, så det va skojjigt! Ingen Grey's idag =( Den förbannade Hockeyn gick ju på TV, men nu är det över och man slipper skiten ett tag framöver, gott! Imorn tänkte jag och mammsen av vi ska ner till stan en sväng.. Jörgen ska åka till Vänersborg o prata me någon om ett lastbilsjobb, håller tummarna att det kan vara nåt! =) Puss & Kram!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilken supersöt busunge du har! :-)

2009-04-14 @ 14:05:44
URL: http://husdrommen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback