En himla massa goooos <3

2009-04-21 22:27:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallå..
Här sitter jag nu och är skit trött.. Vi har bara myst o gosat hela dagen.. Han har bara velat ligga i famnen o mysa med antingen mig eller Jörgen och ja tro mig jag tar alla mystillfällen jag får. När han vakna var han jätte groggy av tavegylen, har typ bara lyckats få i han vatten idag, han har inte alls velat äta, men huvudsaken är ju att han får i sig vätska. Vi va tvugna att åka iväg en snabbis och handla, och då va han såpass pigg.. Nesselfeber ska väl inte smitta va jag vet.

När vi kom hem ville han ha välling innan han skulle sova, så han fick en flaska o den drack han upp med en gång, han måste vart jätte hungrig. Han fick även lite tavegyl, hostmedicin och ipren för o dämpa febern. Han har inte så hög feber. Nu låg den strax under 38 grader. Har precis tittat på Desperate, och nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig, Jörgen är ute på prommis med Rocky. Men han kommer nog snart dom har ju vart ute i 1,5 timma snart.

Imorn är jag ledig, sköööönt! Får ladda lite inför det nationella provet i Engelska som är på fredag, men det är ju tyvärr inget man kan öva inför. Men det ska bli skönt att få det gjort. Dock är det ju bara första delen på testet. Fick även SIM-kortet till mitt mobila bredband idag, så nu är det aktiverat och funkar också :) Jörgen får ju användning för det i helgen när han ska sova i Strömstad och har med sig datorn upp.. =)

Nej nu ska jag pussa William och sen krypa ner under täcket, sov så gott :)
Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback