Ingen magsjuka iaf.. *Puh*

2009-04-03 21:57:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja ni anar inte vilken lättnad det är.. Så fort någon nämnar magsjuka så vrids hela magen om i mig, och jag känner mig illamående, magsjuka är bland det värsta jag vet, men som tur va hade inte William det utan det berodde nog mest på det han ätit så idag har han knappt ätit nåt, men fick en flaska med majsvälling innan han skulle sova och det slank ner, nu hoppas jag att hans  mage ska stabiliseras, han ska få lite Dophilus imorn bitti så man får återställt bakteriefloran i tarmen..

Jag och Åsa har vart ute och gått en del idag, det behövdes! Mer vill jag inte diskutera här.. När jag kom hem hade jag köpt med mig vindruvor och juice till William och han blev själaglad, kastade sig över vindruvorna och smockade i sig. Tänk att man kan bli så glad över lite vindruvor? Men det är ju nyttigt godis =)

Pappsen är iväg och jobbar han fick hoppa in lite extra idag, och det gör ju ingenting.. Så han kommer hem inatt. Imorn vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på? Kanske ta en promenad ner till stan eller ngt. Hursomhelst ska vi inte sitta inne i lägenheten och ruttna :) Nej nu ska jag lägga mig i soffan o glo på TV =)

Kommentarer
Postat av: Åsa - Mamma till två busar ♥

tack för att du finns!

2009-04-03 @ 22:29:00
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback