Läkarundersökning..

2009-04-27 22:34:52 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Kväll.. =)

Dagen har flytit på bra idag och jag har haft att göra.. Under tiden William va på dagis grejjade jag med datorn för och få ordning på allt. Passade även på att vika in tvätten som jag tvättade i lördags, imorn är det tvättdags igen, känns som att man bara tvättar och tvättar.. Men det är ju så när man har barn :P Efter William nanat nap, så la Jörgen sig en stund, så fick jag PANIK! Det va en geting i vardagsrummet, men Jörgen vägrade ta den, tur man har snälla vänner som hjälper en då. Min räddare i nöden Åsa kom o kastade ut getingfanskapet! Vad skulle jag göra utan henne? :)

Sen va det bus o lek som stod på schemat, William dock tjatade bara om att han skulle till farmor och leka med Buddha (Deras hund) det var bara, Buddha, Buddha, Buddha.. Så han fick vara där när vi åkte till Uddevalla för Jörgen skulle ju på läkarundersökning inför Bussutbildningen, och det gick jätte bra.. Han blev godkänd och va frisk (så frisk som han kan vara) :P Heheheh..

Passade även på att handla en snabbis när vi ändå hade barnvakt.. :) Och sen va det nana-tajm för William när vi kom hem och då knallade jag hem till Åsa.. Och här sitter jag nu, och bloggar och kikar på Ballar av stål :) Mycket trevligt med lite sällskap på kvällen.. Ska väl knalla hemåt om en stund, eller ja när min gubbe vill ha hem mig, hehe! Ska ju upp till skolan tidigt imorn.. Bläää.. Måste lämna in det nya schemat på dagis med, William ska ju from nästa vecka gå fulla veckor. Får se hur det kommer gå, jag vill ju egentligen inte ha han så långa dagar på dagis.. Men som tur är det bara en månad det gäller för sen slutar jag skolan.. =)

Nej nu ska jag sluta blogga.. =)

Kommentarer
Postat av: Linda S.

Ska du inte läsa vidare sen?

2009-04-28 @ 08:51:09
URL: http://lindasundberg.blogg.se/
Postat av: jessica

du kan ju bara ha han på dagis när du e i skolan..dvs tre dgr

2009-04-28 @ 10:31:25
Postat av: Mamma Åsa

Tack för besöket i går :-)

2009-04-28 @ 21:39:34
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: carina

Dom dagar jag är ledig och kan då får han gärna vara med mig och då behöver det inte bli långa dagar på dagis

2009-04-29 @ 13:43:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback