Måndag 20/4

2009-04-20 07:42:00 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå så här på morronkvisten.. =)

Här är vi pigga och glada? Eller inte, möjligtvis glada men pigg vettetusan om jag är ;) Haha.. William är pigg iaf, han har vart uppe sen halv 7, jag själv fick gå upp vid 7, för Jörgen skulle iväg o köra sin bror till Uddevalla för han ska gå Ordningsvaktsutbildning, (den som Jörgen gick förra året) Får hålla tummisarna att han ska klara den han med så han också får jobba som O-vakt. Det lyckas han säkerligen med =)

Klockan 9 ska William till dagis, och sen bär det av att handla.. Måste ha en grej till tårtan idag, så den blir smaskig, en ny grej som jag aldrig testat så får väl se vad det smakar ^^ Hihi. Sen måste vi städa o dona här hemma, och vid 3 kommer mina underbara vänner och fikar lite och barnen får leka med varann, hoppas inte William är lika egotrippad som sist, då INGEN fick leka med hans leksaker, men man måste ju faktiskt dela med sig, det är lika bra att han lär sig det nu..

Nu sitter han här breve mig och tjötar och mumsar på några majskrokar och dricker juice, han är galen i juice, så jag får nog köpa ny sen, för han har snart druckit upp våran, den lilla busongen!! ^^ Nej om man skulle göra en kopp te så jag vaknar nån gång.. =) Ha en bra måndag =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback