Måndag 6/4

2009-04-06 10:14:57 Dagboken
» Kommentarer(3) «


William är på ett hemskt humör idag, får väl fan för att jag sa att han va så snäll och underbar igår. Idag lever han jävul och man ser verkligen hur hornen tränger igenom i pannan.. Hans jävulshorn alltså. Han gör allt han inte får göra och är allmänt sur! Kanske blir bättre efter att han sovit en stund sen. Vi får hoppas på det iaf annars kommer denna dagen bli olidlig. Vi ska väl snart åka iväg och handla lite, måste köpa kritor för vi har tänkt att måla påskbrev här hemma, klart att William ska få måla också! Får väl se om han tycker det är kul, han ska iaf få testa =)

Senare i eftermiddag har jag bokat tvättstugan.. Måste se till att få vagnen tvättad också den är bra sketen nu.. Men skönt att denna inte alls blir lika fort sketen som den beiga blev, den klädseln tvättade jag ju nästan en gång i veckan.. Medans Scootern som vi fick i Augusti -08 har jag aldrig tvättat men nu börjar det bli dags känns det som. Ska bara se till att jag får av klädseln.

Annars blir det väl ut en sväng i eftermiddag och leka på gården, inviga dom nya sandleksakerna kanske? Nej nu står William o sliter i mig så jag får ge mig.. Ha en fin måndag!

Kommentarer
Postat av: Jelika

Jag har haft turen att aldrig behöva tvätta Tores vagn. Är bara paraplusulkyn som börjar bli lite smutsig på suffleten men det kvittar :-)

2009-04-06 @ 12:10:21
URL: http://jelikas.blogg.se/
Postat av: Lisa

VA roligt med påskbrev! =) Ska ni gå ut och påska oxå? ;)

2009-04-06 @ 12:41:14
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Malin

Ge William en kram på sin namnsdag från mig och Tuva!

2009-04-06 @ 21:43:41
URL: http://malinsmumsigasida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback