Röjt ut klädkammaren..

2009-04-16 21:29:09 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallå Västindinden, vi kommer dit när vi får vind i en.. *trallar*
Nu va jag käck och rolig va? Höhö.. ;-) Idag har jag vart dutti och vart i skolan.. Vart flitig som fan på matten och nästan räknat klart hela kapitlet. Sen hade vi engelska prov, lätt as usual ^^ Nästa vecka är det det första Nationella Provet i enegelska, det kommer gå galant :-) Sen mötte jag upp Åsa så gick vi hem till mig och jag fixa middag, potatis och sill.. Sommarmat! Mumma va gott det va, åh va jag åt ;D Haha.. Hon hjälpte mig även att rensa ur klädkammarn..

Det är så här att när vi flytta in så slängde vi in all möjlig skit där som vi inte visste vart vi skulle göra av om vi skulle spara det eller om det skulle kastas. Det har inte blivit av att vi gått igenom där tidigare, men nu blev det av. Är ett par kassar med skit som skall kastas imorn. Och nu kan man gå in där och hitta det man vill ha. ÄNTLIGEN!

Åsa gick strax efter 8, och då va det bara o lägga lill-killen som vart ute med faster Carina hela eftermiddagen och busat! Han är inne i en nej period just nu, så allt är nej, nej, nej.. Imorn ska jag upp tidigt, ska nämligen tvätta klockan 7, så roligt ska jag ha! Men skönt o minska skiten innan det är dags och tvätta nästa vecka igen.. Bara massa tvätt, tvätt, tvätt.. Tur Jörgen har en sån underbar sambo som tvättar åt han ;D Fast han får allt hjälpa till ;) Hahaha..

Nu ska jag placera min feta röv i soffan, ha en bra torsdag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback