Sega Söndag..

2009-04-19 20:20:27 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hejsan.. =D

Dagen idag har vart riktigt seg och William har vart ganska jävlig, inga kontakter i den här lägenheten går säkra när han är i närheten ^^ Haha.. Stackars våran stationära dator som alltid råkar ut för hans bus. Kan ju inte vara bra för en dator att bli avslutad på det sättet. Annars har vi inte gjort så mkt, Åsa har vart här eller är här, och vi har vart ute på promenad en sväng, och nu sitter vi vid varsin dator, jag vid den bärbara, Åsa vid sin bärbara och Jörgen vid den stationära.. Haha det måste se ut, William ligger och sover och nu ska jag plocka fram lite kvällsfika så ska vi spela TP (=Trivial Persuite)

Imorn är dagen fullspäckad, William ska till dagis, sen ska jag städa, åka och handla.. baka tårta, sen kommer mina kära vänner på fika, ska bli roligt o träffas, det va ett tag sen nu känns det som iaf sen vi alla träffades ihop med barnen. Tråkigt att inte Amelie och Hugo kunde komma, ,men jag är inte så sugen på magsjuka om jag ska vara riktigt ärlig. Så vi skulle träffas i veckan ist :)

Så får hoppas att ingen dör på kuppen efter att ha ätit min tårta, för jag hade faktiskt tänkt att baka den själv. Har bara bakat tårta 2 ggr innan och det va till Williams 1-års kalas.. Så jag får väl börja öva nu inför 2-års kalaset. Det är ju faktiskt inte så långt kvar tills det är dags, tiden går ju fort när man har roligt, nej nu ska jag avrunda för nu ska vi spela.. Kan ju hoppas att man vinner ^^ Ha en bra söndag!
Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Sandra

åååh :D ska bli så kul att ses imorrn.. hoppas du blir nöjd över presenten vi inhandlat :D hihihihihihihihihihi

2009-04-19 @ 21:33:17
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback