Torsdag Kväll

2009-04-23 22:14:46 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Då var kvällen kommen idag med.. Vi har haft en mysig dag, suttit och fikat på balkongen, varsin kopp kaffe och en kaka. =) Mysigt och kunna sitta på balkongen och fika, ja tack vare mina underbara tjejor :) Your the Greatest!
Sen kom Carina och "lånade" William en stund, och då passade vi på att gå en promenad med Rocky i skogen, och sen åkte vi upp till Överby för att kolla hur mycket det skulle kosta att byta ut fälgen på mitt ena cykeldäck (Jörgen har förstört det) Skulle gå på 700-800 kr, svindyrt! Men det e nåt han får pröjsa, fast ja det blir ju våran ekonomi, men det är fortfarande billigare än att köpa en ny cykel, och jag vill ha min cykel.

William slockna med en gång när han kom hem, han va så trött att han inte ens orkade äta sin välling, ville bara ha nappen och snutten och somna.. Tog inte många minuter innan han snarkade där inne. =) Sötnos! Har suttit och tittat på Criminal Minds nu ikväll och väntar på att Jörgen ska komma hem, så jag hinner umgås med han innan jag ska lägga mig, har ju Nationella i Engelska imorn på morronen, sen måste vi åka o handla och sen drar väl han vid 3 imorn till Strömstad. Är lite nervös inför provet faktiskt, för jag vill ju inte bara ha ett G, jag satsar ju på att få ett MVG, eller iaf ett VG.

Sen vet jag inte alls vad jag och William ska hitta på.. Nåt blir det väl, gå ut o leka kanske, tänkte kolla med Emma & Co om det va nån som va fikasugen? För det är jag, på en kaffe på strandgatan eller liknande. Får kolla med dom :)
Nej nu ska jag nog avsluta för idag, jag återkommer imorn ^^


Kommentarer
Postat av: Sandra

jag är sugen på en fika :D

2009-04-23 @ 23:23:41
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emma

Mee too

2009-04-24 @ 08:54:36
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Lina

Hoppas det gick bra på provet.. ser så grönt och fint ut där i bakgrunden =)

2009-04-25 @ 11:03:18
URL: http://neithotep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback