Måndag 10/8 - Slut på det roliga

2009-08-10 11:05:23 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon Måndag!
Helgen va helt ok, i fredags va det fest.. Skojjigt! Men nu blir det inget ut för min del på ett bra tag, vill bara vara hemma med min prins istället. Speciellt nu när allt med skola o dagis drar igång då finns det inte tid för sånt längre. Familjetiden är alldeles för dyrbar för mig. I lördags gjorde vi inte alls så mycket, bara slappade hela långa dagen typ. :) Och igår kväll var vi hemma hos David & Elina en sväng, William lämnade en liten present till Iszabella, sötnosen!

Och nu är vi tillbaka i vardagen igen, Jörgen är tillbaka på körskolan, imorn börjar William på dagis igen.. Vi ska mjukstarta denna veckan. Tis,Ons, tors med att gå 3 timmar per dag, på måndag nästa vecka drar hans nya schema ihop, jag måste kolla mitt schema för o se vilka tider han ska gå. Jag vill inte ha han där för långa dagar, men jag har för mig att jag har ett ganska så bra schema den här terminen så det ska nog inte vara någon större fara :)

Idag skulle vi egentligen hem till Jessica & Tuva, men så såg jag att vi hade tvätt tid, så det får änna gå före. Måste ju få våra kläder tvättade. Hur roligt de nu kan vara o tvätta. men men.. Annars är det lugna puckar här idag, får se vad som händer och sker, nu ska jag göra nåt annat, typ slappa, jag är förkyld o de tär på krafterna.


Kommentarer
Postat av: Mammut

Fin blogg!!!

2009-08-18 @ 18:13:25
URL: http://www.metrobloggen.se/Mammut

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback