Onsdag 19/8 - 4 Days Left

2009-08-19 14:41:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Dagens!
Imorse klev vi upp tiiiiiidigt, jag hade satt klockan på 06.30 för att orka med med risk för att ligga och snooza en stund, ja och så blev det också, fast sista gången hade jag råkat stänga av alarmet, men jag kom allt upp ändå. :) Strax innan 8 lämnade jag William på dagis så idag fick han vara med på frukosten, sen gick jag och mötte upp Sara, för vi har Engelska ihop. Dock har vi världens sliskigaste lärare, uääääääk säger jag bara. Har jätte svårt för honom. Sist jag hade han så bytte jag kurs enbart för honom. Ja äckelpäckel är va han är!

Sara följde med hem på en kaffe innan hon skulle tillbaka för nästa lektion, så nu har vi slängt i oss lite lunch och ska strax iväg för att hämta våran lilla kille på dagis! :) Imorn ska han vara ledig för då ska vi åka till Borås! Och besöka alla djuren i Borås Djurpark! Första gången vi åker dit som en familj, ska bli roligt att se hur William kommer reagera, hihi jag lääääängtar! =)

Nu måste jag klä på mig, nu ska jag hämta hem min godiing <3

Kommentarer
Postat av: angelica

kände att det kunde vara roligt att skriva lite och läsa när anthon blir större, typ som en dagbok =) mysigt med borås djurpark.. hur känns det nu då när din skrutt redan är två... herregud, anthon fyllde ju ett, den nionde, detta året har gått så fort och jag antar att nästa med gör det när man börjar jobba igen.. kram

2009-08-19 @ 20:19:40
URL: http://muchlov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback