Söndag 30/8 - Liseberg

2009-08-30 08:02:24 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon..
Upp tidigt som alltid med den här lilla herren.. Men idag fick ja iaf sova till halv 7, 10 min längre än igår. Generöst va? Så nu är vi pigga och glada, eller inte! Vi har testat dom nya blöjorna mommo hade med sig. och dom passade jätte bra, jag brukar inte köpa Pampers i vanliga fall, kört Libero sen William föddes men dessa satt bra =) Så har vi tatt ur alla leksaker ur förpackningarna så William kan leka med dom, hihi! :)

Pappsen va ju iväg och jobbade igår, så han ligger och sover nu.
När han vaknar blir det att packa iordning så ska vi åka ner mot Göteborg och Liseberg. Vi ska möta Mamma & Velu utanför. Det ska bli roligt, är ett år sen vi va där nu. Och eftersom Jörgen inte åker nåt så vågar man ta med sig kameran ner och få fina bilder när William åker karuseller. Åh, det ska bli så roligt, nu förstår han ju så mycket mer än vad han gjorde när vi va där förra året. Ska bli superduper skoj!

Igår hade vi ju barnkalas, nästan hela Jörgens familj va här, och min mamma, Velu & min gudmor Berit! William fick jätte fina presenter allt från Bobbycar, kläder, leksaker, skor, till korv och bröd. Hahaha.. Det är ju så att han är helt galen i korv och bröd, så det va väl lite av ett skämt ^^ Haha, men han blev glad.. Han behövde inte ens öppna paketen innan han visste att det va korv däri, min lilla fisroooompa! Jag va sååå trött igår kväll, att jag somnade framför TV:n, och vaknade vid 02 inatt, så då va det bara att gå och lägga sig i sängen, tills William ville upp imorse..

Nu däremot ska vi göra frukost :)











 





Kommentarer
Postat av: Marina

Skoj med liseberg.. Alla barn är ju så olika med allt men vi va på liseberg för några veckor sen & ja fick bara med emilia i en karusell, dem andra vägra hon att åka..Hoppas de går bra med William & att ni får de kul=)

2009-08-30 @ 09:22:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback