Torsdag 27/8 - Webdesign

2009-08-27 09:28:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tjena Mors!
Igår var jag och my loved one på Bio! :) Det va roligt att bara göra något ihop, vi två! Vi såg Harry Potter & Halvblodsprinsen. Den va helt OK, men inte en såndär WOW film, då tycker jag dom tidigare Harry Potter filmerna vart bättre. Kunde vart lite mer fart o fläkt eller hur man ska förklara det. William fick vara hos farmor under tiden. Det hade gått jätte bra, så vi hämtade han runt halv 9 sen va det direkt i säng när vi kom hem!
Han va såååå trött

Men kl 6 imorse va det en liten kille som kom inklampande till oss, jag gjorde ett försök att gå och lägga mig med honom i hans säng, men han kom tillbaka efter bara en kvart. Så Jörgen va så snäll och gick upp med honom. Jag däremot kom inte ur sängen förän efter 8. Hahah.. Somnade om så gott så. När jag väl dragit mig upp ur sängen, så va det dags o klä på sig och gå o lämna lill killen på dagis.

Idag har jag min första lektion i Webdesign, det ska bli jätte roligt. Lite mindre roligt är väl att lektion är på 4,5 timma! Men får hoppas att det går fort, Jessica ska hämta William på dagis idag så han slipper vara där tills efter 17 då jag slutar, känns liiiiite väl långt för honom. Så kan han leka med Liam istället! Annars orkar jag inte hitta på nåt annat mer idag, kommer nog va rätt trött sen skulle jag gissa på..

Nu ska jag vika tvätt .. =)
Imorn ska jag ev fotograferas! :) Yaaay


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback