Det gick inte som vi vill ..

2009-12-20 22:11:59 Dagboken
» Kommentarer(1) «


.. men inte är de nån som deppar för det .
Date vann tyvärr inte hela kalaset, jätte tråkigt att dom inte ens fick spela sin andra låt, som förövrigt var jätte bra. Hur som helst så gick resan bra, på vägen upp gick dock en av våra bussar sönder, men de löstes med en ersättningsbuss rätt så smidigt. Alla kom upp till Strängnäs iaf. Efter Tv-sändningen va det fest som gällde :) Summan av det hela en mkt trevligt kväll, nåt som inte va lika roligt va resan hem :/ Usch för att sova på en buss, det finns bekvämare ställen typ som miiin säng!

När vi kom tillbaka till Trollhättan så startade inte våran bil, antagligen pga av kylan + att det är en skit bil, så vi tog en taxi hem, för hem ville vi fooort! Kändes lite fel att gå o lägga sig vid 7 på morgonen, när man vanligtvis brukar gå upp, men några timmars sömn hann vi få. Innan Jörgen skulle iväg till jobbet och då åkte jag bort till Jessica för att få vara med min lilla älskling.

Han har dock varit en riktig pip-Lars idag ;/ Jobbigt, men han är ju lite förkyld, så det kan ju bero på det. Men minsta lilla tillsägelse och han slänger sig o skriker. Men men, alla har vi dåliga dagar ibland, nu ska det bli skönt med lite jul ledigt, att få vara lediga hela familjen, iaf på julafton .

Imorn kommer brorsan hit och ska byta lite julklappar, sen tänkte vi fixa dom sista julklapparna, + att jag ev ska färga håret om de hinns med. Tisdag, är det storstädning på schemat, + att jag ska hinna med att tvätta. Onsdag åker vi till Borås och firar jul med Mamma & Velu, sen på torsdag är det Julafton!

Nu lite bilder från Dansbandskampen =)


Kommentarer
Postat av: Sara

Ja, visst var det tråkigt att de inte kom längre. Vilken fin blogg du har förresten.



Delta gärna i min tävling om ett illustrator porträtt gjort av mig på vinnaren.

2009-12-20 @ 22:28:38
URL: http://sarajpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback