En vecka kvar till Christmas Eve .

2009-12-17 22:59:46 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Jisses, det är tusan bara en vecka kvar ..
Visst går tiden fort? Jag tycker Decmeber månad har gått skit fort.
Idag har ju jag och William varit hemma som sagt, vi har inte hittat på så mycket, när han gick och la sig för en middagslur passade jag på att ta tag i disken, fattar inte varför man egentligen ska dra ut på det, för när man väl satt igång så går de ju ganska fort.

Har även vart iväg o köpt nya dammsugarpåsar, för i förmiddags när jag städade så va ju den sista givetvis full, och inga fler hade jag på lager. Så Jörgen fick köra upp mig, passade även på att köpa lite nya kontakter, såna så man kan ha flera sladdar i ett uttag, (Om ni vet vad jag menar)

Vi har klätt granen som ni såg på bilden nedan, jätte fint tyckte jag, så nu ska bara alla klappar ner under granen, det kommer bli super. Jag verkligen längtar efter julafton då hela familjen kommer hit. Ja jörgens iaf. Min mamma ska vi åka till på onsdagen och fira med henne och Velu. :) Hon har visst köpt massa julklappar till William. =) Roligt! Men så är det ju när han är det enda barnbarnet på mammas sida. Ingen av mina bröder har ju börjat yngla av sig, förutom min äldsta bror då, men han är ju inte mammas son.

Hoppas vi ska få se hennes nya lägenhet då också! :)
Jag har precis varit ute med Rocky i snön, han blir som en liten valp när det är snö . Toker! Vill att man ska kasta/sparka snö till han, och gör man inte det så nafsar han en i fötterna, hahah! Det är en rolig syn ska ni veta. Jag hoppas innerligt att denna snö får ligga kvar till julafton, det hade ju varit underbart! Hoppas de kommer såpass mycket så man kan ge sig ut och åka pulka med William med .

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från veckan som gått ..

Från luciafirandet på dagis ..

 

hjälper till med städningen .

 

hoppade ner i lådan för att mumsa på en knäckemacka :)

 

Klädde julgranen .

 

ni vet väl vilka ni ska rösta på lördag?

Date - 099 220 03 !



Kommentarer
Postat av: Katharina - Alvas mamma

fin eran gran blev!



Du jag har en liten fråga, du pluggar ju, tar du studielån från csn då? Isåfall, hur mkt får du och hur mkt får man nu under december månad?

2009-12-18 @ 12:09:06
URL: http://katharinaspicks.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vilka fina bilder! :D



Sv: Vad bra :) Är dina föräldrar tillsammans?

2009-12-18 @ 12:10:45
URL: http://davidminprins.blogg.se/
Postat av: Emelie

Okej. Beklagar :/ Varför dog han?

2009-12-18 @ 12:29:26
URL: http://davidminprins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback