Ledig Tisdag !

2009-12-08 09:54:06 Dagboken
» Kommentarer(3) «


:) God Dagens !
Igår grejjade jag hemma, diskade och fixade med tvätten . Man kan ju undra hur mkt kläder William förbrukar på en vecka, för det är mest hans kläder. Han är en liten skitgris min lille älskling. + att jag hann med att diska innan William skulle hämtas. Efter dagis gick vi förbi Willes farmor och hälsade på. Vi stannade där till pappsen slutat så kom han och hämtade oss. Det var bara att lägga lillfisen när vi kom hem, och han somnade så sött så . =)

Imorse kom William upp vid halv 8. Och jag blev riktigt chockad för Jörgen låg fof kvar i sängen, och enligt schemat ska han börja jobba 08.00 så jag väckte han och frågade när han började egentligen, ja 8 svarade han mig då. Så han fick väldigt bråttom när han såg va klockan va. Antagligen hade det blitt nåt fel så alarmet hade inte gått igång, så det va ju tur att William kom upp just då, annars vet man inte när han hade kommit till jobbet.

Dagens planer? Jo William är hemma idag, för jag är ledig. Och i eftermiddag ska vi träffa Kristina och hennes familj ! :) Tänkte fixa lite smarrig lunch till min älskling idag , min pappas godaste recept .. fiskgratäng! Wille äter som en häst varje gång jag gjort det =) Mumma!! =)

Nu är det även bestämt att i år ska julafton firas hemma hos oss =) Kanske blir lite trångt, men finns de hjärterum så finns de stjärterum!! =)


Kommentarer
Postat av: Therese & Hampus

Smutsiga barn är oftast glada barn : D

2009-12-08 @ 13:21:48
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja eller hur, helt otroligt :)

2009-12-08 @ 13:30:58
URL: http://minfamiljojag.blogspot.com
Postat av: nina

Vilken söt header :)

Fiskgratäng, gud va gott . kan du inte lägga ut recept? :D

2009-12-08 @ 20:24:17
URL: http://ninawikizz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback