Ledig Torsdag !

2009-12-03 22:27:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Vilken mysig dag vi har haft !
Idag har jag varit ledig, vilket innebär att William också varit ledig. Riktigt myspys. Skönt att inte behöva stress upp ur sängen, utan få ligga och myspysa på morgonen med min lilla älskling. När vi väl klev upp så åt vi en god frukost, tomtegröt. Willes favvo. Och sen flöt det på. När Jörgen kommit hem från jobbet åkte vi o åt pannkakslunch på Grafiten. Mumsigt värre.

Hämtade ut ett paket på posten, en liten julklapp till Willepille. And I love it. Sen kom familjen Tinderholt/Andersson på besök. Jätte trevligt. Så kul att vi kommit varann så nära. Riktiga vänner växer verkligen inte på träd. Julia och William lekte gärnet inne på hans rum och sen såg det ut som en bomb slagit ner, haha! Men dom städade så fint innan det va dags för dom att åka hem.

Va en sväng till Hemköp o köpte frimärken till julkorten som vi ska skicka. Plus att vi hämtade ut ytterligare ett paket idag. En annan bilstol, jag hyr nämligen genom vårat försäkringsbolag. Smidigt och bra. Imorn ska jag och Kristina till Swania och titta på Scotts , det ska bli riktigt kul :)

Till Marianne: Jag är inte klar med skolan, men det är lika bra att vara inskriven på Arbetsförmedlingen. Jag ska plugga nästa termin också.



Kommentarer
Postat av: Emma

hihi,, ja jag skulle gärna ha brun-vit, sepia. Har lyckats göra dom i svart vit men. haha. vet du oxå hur man gör om man vill ha typ en detalj i färg.? :S Jag är såå not en teknik människa. ;)

2009-12-03 @ 23:42:37
URL: http://trekillarochentjej.blogg.se/
Postat av: Amelie

GUD va fin din blogg är! Riktigt julig! Åh... Älska!

2009-12-04 @ 00:00:24
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback