Fredag 6/2

2009-02-06 13:41:08 Dagboken
» Kommentarer(5) «


God Middag!!

Usch vilken jobbig natt jag har haft, haft såååå ont i magen! Men nu har det iaf släppt och kroppen börjar återgå till det normala igen. William har vart på dagis idag, igår hade han bitit en tjej igen :( Blir trött på detta nu, och idag hade han bara nafsat någon lite, han hann väl inte mer innan personalen kom på han. Så det gäller att hålla ett extra öga när han är bland andra barn nu. Kan jag inte få tillbaka min snälla lilla kille ist? Hoppas iaf att detta bitande ska gå över snart..
Ni som haft barn som bitits, vad gjorde ni åt det? Och hur ska man hantera det när han bits? Tror säkerligen inte att han gör det för att vara elak, men jag måste ju markera att det han gör är fel!

Just nu ligger William och sover, Jörgen ligger också och vilar, jag har legat hela förmiddagen.. När han är pigg igen så ska vi ut och leta efter en födelsedagspresent till Thea, hon ska ju ha kalas imorn, men jag har inte den blekaste aning, vad köper man till 3-åring som i stort sett redan har allt? (Shopping-galen mamma) Jaja, nåt ska vi nog hitta.. =)
Ikväll ska Jörgen spela mellan 18-22 så han är ju hemma ganska tidigt, köpte chips och dip igår så jag har nåt att mumsa på ikväll, men är lite sugen på tacos, så ska kolla om någon vill komma över och käka med mig, Jörgen är ju inte så värst intresserad av det ändå, så jag äter själv :)

Imorn är det dags för melodifestivalen och det ska bli sååååååå kul =)

Kommentarer
Postat av: jessica

haha du å dina tacos =P

2009-02-06 @ 14:59:51
Postat av: Jessica

Hehe jo men bortsett från skidåkningen har de varit slappt :)

2009-02-06 @ 15:25:48
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Lisa

Är det bara på dagis han biter barn?

2009-02-06 @ 17:18:39
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Åsa - Mamma till två busar ♥

Får tacka för den goda maten och allt skratt då min tokstålle till son har sina konstiga idéer för sig samt min dotters klockrena kommentarer:-) hoppas tårtan jag skall baka blir bättre än mina djävla bullar haha :-D ses i morgon kl 11 då :-)

2009-02-06 @ 20:42:52
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: Jelika

Tore bits när han blir arg. Jag markerar att det inte är ok att bitas och förklarar för honom att det gör ont när han bits och att man blir ledsen och visade med ansiktsuttryck att jag blev ledsen. Blev bättre efter ca 6 veckor och nu bits han inte alls ofta.

2009-02-07 @ 09:31:20
URL: http://jelikas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback