När lammen tystnar

2009-02-20 22:49:34 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Underbar dag! <3
Mötte Åsa och Thea vid 11, knallade ner på stan, fick bli en lunch på Max, och sen tog vi bussen till överby kikade lite, men köpte ingenting mer än lite gottigott, fika bli en fika på Coop med, och sen kom Jörgen och hämtade oss, köpte en pulka på Maxi till William så den ska vi premiär åka imorron om vädret tillåter, han testade den lite ikväll och han skratta så gott min underbaring, så han tyckte nog om den, hihi! Kan ju alltid hoppas.. Imorn ska vi åka i backen jag och William, ska bli roligt och se hur han reagerar :)

Nu sitter jag och älskling och tittar på när lammen tystnar, åh Anthony Hopkins är så bra i den här rollen, han framstår verkligen som en psykopat. Ja ingen hade ju gjort den rollen bättre än vad han gör. Jag funderar på att börja skriva "dagbok" för här kan jag ju faktiskt inte skriva ut precis vad jag tycker och tänker om vissa saker, eller så kanske jag ska skaffa min en "privat" blogg som bara JAG kan läsa och som ingen annan har tillgång till, det kanske skulle vara nåt. =) Nu börjar filmen igen..

Kommentarer
Postat av: Åsa - Mamma till två busar ♥

Ja det är ju alltid skönt att ha ett eget ställe att lätta sitt hjärta på så jag tycker du skall göra det. Tycker jag är en bra idé.

2009-02-20 @ 23:51:35
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback