Fredag 16/1

2009-01-16 09:48:44 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Sovit gott inatt .. *Underbart* Strax efter 7 var det en liten kille som ropade.. Så det var bara att knalla upp, och fixa lite välling ungefär halva flaskan slank ner. Så fick bli lite yogurt efter det. Smaskens tyckte William. Fick bytt blöja och gett han ögonsalvan, va liiiite svårare idag, nu vet han ju vad mamma ska göra så det är inte så omtyckt. Nu har William vart feberfri sen igår eftermiddag.. Jätte skönt! Vilket innebär att han frisknar till =) Nu är det bara lite hosta kvar som ska försvinna och snoret i näsan, men det kommer väl allt eftersom. =D

Jörgen har ingen röst idag :P Så han får prata så lite som möjligt, slipper vi höra han gnälla ;) HAHAHA.. Inte för att han gnäller så himla mycket men ändå :P Jag ska strax klä på mig så ska jag gå ut med Rocky, tror jag ska gå en längre sträcka idag, just för den dagen det är idag.. Behöver få rensa mina tankar lite, och vad är inte bättre än en promenad? Tjockisarna behöver röra på fläsket, ja för Rocky är faktiskt tjock, det tyckte veterinären när vi va där sist, att han behövde banta lite.. :P Inte lätt att bli gammal..

Nej om jag skulle sluta babbla för stunden och klä på mig så vi kommer ut någon gång :)

Kommentarer
Postat av: Helena

Hoppas att han mår bättre idag :). Här är man lite seg i bollen idag, Milo vakna inatt och verkade vara Pigg.. ahh, var kom den energin ifrån?! Men men, lite välling så somnade han strax som tur var :). Har ni för kul planer för helgen? Hinna friskna till inför nästa vecka ksk? ;) Här vetti tusan vad man ska göra, rastlös är jag med så får väl se te att hitta på ngt :) Kram!

2009-01-16 @ 10:26:26
URL: http://lillatassens.blogg.se/
Postat av: Jessica Lindell

Inge kul o va sjuk.. skönt att höra att william blir bättre..Ska noh ockås pallra mig ut i solskenet :)

2009-01-16 @ 10:59:12
URL: http://jessicalindell.blogspot.com
Postat av: Malin

är du bra på design? :)

2009-01-16 @ 19:57:53
URL: http://mmalinnygren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback