Fredag 23/1 - Shopping & Klädparty

2009-01-23 22:27:07 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallååå .. =)
Imorse fick jag kliva upp 06.30, gud va det tog emot.. Skulle vara i skolan 8.20 och det var jag.. När jag gick till skolan imorse så snöade en himla massa. Hade bara en lektion idag, så efter det gick jag ner till stan, köpte mig nya jeans, leggings och ett linne. Sen gick jag och klippte av mig håret. Ja ca 10-15 cm va det som rök, allt det långa iaf.. Så nu har jag en kort frisyr, men jag trivs ganska så bra idag, huvudsaken är ju att det kommer växa ut igen =) Sen träffade jag Sandra och Loke, gick till Max och åt lite lunch.. Enda hamburgekedjan som har go mat. (Jag är inget McD fan) Sen kanllade vi hem till Emma, för hon skulle ha klädparty för märket "Rabdido" dock inget för mig, tyckte det va ganska snarlikt Me&I. Iaf inget för min plånbok heller just nu.. Har tillräckligt med utgifter denna månad.

När jag kom hem, hjälpte jag Jörgen med tvätten som han och William fixat så bra.. Alexandra hade vart här och lämnat lite kläder som hon hade lånat av mig, så jag testade mina gamla jeans som jag hade innan jag blev gravid, och vet ni vad? Jag fick på mig dom! Dom satt lite tajt men jag fick på mig dom och det va huvudsaken! Sen klädde jag och William på oss och åkte till Överby, där vi shoppade lite mer, nya jeans, bodys och scarf till William, och en tröja till mig, sen gick vi till Coop och köpte godis, så träffade Familjen soon 2 be Edin =) Alltid lika trevligt!

Nu har jag suttit en stund och betalat alla våra räkningar, kan ju säga att vi är ett par tusen fattigare nu, alltid lika tråkigt att se pengarna sina iväg, men men.. Nu är det iaf gjort och det är skönt slipper man oroa sig för att saker o ting inte ska bli betalt. William ligger och sover nu, somnade ganska fort när vi kom hem, jag ska väl strax fortsätta att vika den där sablans tvätten .. =)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback