Ny mobil =)

2009-01-05 23:04:15 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Heej hopp =)
Inatt sov jag INTE gott vill ja lova, sista gången jag tittade på klockan visade den 05!! Så imorse fick Jörgen gå upp med William och ja sov tills klockan va 11. Så har inte kännt mig alltför pigg idag kan jag lova. Men iaf så klädde vi på oss och åkte till Överby, jag gick in på Expert och köpte mig en ny mobil, en Sony Ericsson C905 =) Väldigt najs får jag lov att säga att den är .. =) Iaf vad jag märkt hittils, va en viss Jörgen som ville byta med mig nu, Mohahahah.. Men det går ikke för sig. Så nu är den rosa helt till salu, för den som vill köpa den, först till kvarn ;)

Blev massa mat handlat också, så nu ska vi nog klara oss ett tag =) Efter att vi handlat släppte Jörgen av mig hos Emma, så gick vi tillsammans till Jessica.. som förövrigt fyller 22 idag! GRATTIS GRATTIS!!!! =) Där bjöds det på tårta, och kakor .. =) Ja det va jätte skoj att vi fick komma och fira hennes födelsedag :) Vid 18-tiden kom Jörgen och hämtade mig, så vi åkte och hämtade William som var hos farmor. Och när vi kom hem så däckade han så gott =) Så nu på kvällskvisten har jag suttit och pillat på min telefon, fört över bilder och musik och gjort den lite mer personlig! =)

Jörgen och hans kompis Björn har suttit här hemma och druckit lite, så dom åkte ganska nyss och skulle gå ut.. Det kunde han gott göra, det var väldigt längesen han va ute, det har typ bara vart jag som vart ute och festat. Såklart han ska få komma ut lite han med. Bara hoppas att han inte blir för dålig imorn bara :/ Orka med bakfulla killar ?!??! ..
Så jag ska strax pälsa på mig, och gå ut med rocky en snabbis .. Det är väldigt kallt ute, det ska gudarna veta.
Nej nu orkar jag inte mer, imorn är det tisdag , och vi har inget alls planerat =)




Min nya telefååååån =D

Kommentarer
Postat av: Becka

Den va fin =)

2009-01-05 @ 23:09:27
URL: http://metrobloggen.se/tiggis
Postat av: Anonym

Nice telefon, en sån skulle jag inte alls vilja ha blink blink Haha!



tack, ja det är ju lite roligt när man själv har gjort den =)

2009-01-06 @ 00:16:14
Postat av: Emily ♥♥

Va du är goo <3:)

2009-01-06 @ 00:48:16
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Emma

Attans, jag blev visst anonym igår =) Men det var jag iaf. Undra varför mitt namn försinner ibland?!

2009-01-06 @ 10:54:08
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback