Shopping & ÖF =)

2009-01-19 22:25:17 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå Hallå så här på kvällskvisten =)
Efter att William vaknat från sin middagslur, lr ja jag väckt han. så klädde vi på oss och åkte ut till Överby, skulle hitta födelsedagspresent till Jörgen, det fick bli kalsonger det va det ända han ville ha, så det fick bli det! Hoppas han blev nöjd? Hittade ett par jeans och en tröja på H&M till William.. Min lilla snygging! =) Sen blev det inte så mycket mer shoppat än lite tvättlappar på Coop då =P hehe, dom går ju alltid åt.

Efter det släppte Jörgen av oss på ÖF, vi kom dit runt 5, men hann lagom till fikan så trevligt så! =) Köpte förresten en torkställning också, det finns ju inget torkrum i tvättstugan dit vi ska flytta så det behövs ju nånstans att hänga kläderna så det fick bli en sån, efter ÖF åkte vi hem och paketerade telefonen + alla tillbehör, och sen till Hemköp och skickade iväg den, så nu är den påväg! Blev även lite ingridienser till tacos så det har jag ätit ikväll, *Mums*

Nu ska jag snart gå och lägga mig, för jag ska upp till skolan imorn, 8.20 börjar min första och enda lektion så ja slutar så tidigt som 9.40 imorn. Hur gott som helst! =)

Bus Melvin



Söta Tuvis



Min Tokunge!



Söt Loke!



William fick nya jeans när vi va inne på H&M


Kommentarer
Postat av: Sandra

tack å desamma Marie! :) så roligt att man funnit så goa vänner

2009-01-19 @ 22:33:29
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Mamma Jessica

snäll du är :)

2009-01-20 @ 10:17:17
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback