Some serious shopping .. =)

2009-01-06 22:04:51 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallå hejsan, efter att William tatt en nap idag så klädde vi på oss och for till Överby hela familjen, köpte lite kläder till mig, eller ja ett linne och en tröja =) William fick 3 tröjor inne på H&M =) Så lite shoppande blev det allt, köpte mig även en klocka med brett läderband, känner lite nu i efterhand att det inte va så jätte nödvändigt, men den va snygg samt att det va halva priset, så jag betalade bara 249,- för den =) Så nu kan jag hålla koll på klockan också :)

Skulle köpa hårfärg, men den va slut som jag använder, får kika efter den i slutet på månaden ist. När vi kom hem satte Jörgen igång med middagen, blev kalops. Hade bjudit hit Jörgens föräldrar och hans lillasyster. Jätte skoj att få lite middags sällskap, till efterätt blev det glass och kolasås.. =) William tyckte nog att det va jätte skoj att farmor och farfar och faster var hemma hos honom och hälsade på, plus att han fick visa ALLA sina leksaker för Nathalie .. =) 

När dom åkt hem somnade han så gott så efter en flaska välling =) Gosunge!! =D Imorn kommer det lite fika besök så imorn MÅSTE jag städa.. William ska nog till dagis i 3 timmar och leka lite.. Ja det är faktiskt dags för dagis igen :/ Men han har nog saknat sina kompisar :) Jag och älskling sitter och tittar på "Drömkåken" nu, men om det är en drömkåk det vette tusan :P haha..

Min nya klocka =)



farmor, farfar & faster Nathalie kom på middag =)



William är extra busig när han har besök hemma .. :P


Kommentarer
Postat av: Amelie

Görsnygg klocka! Det var definitivt nödvändigt å köpa den! Jag säger som Stefan; Man måste få unna sig själv något ibland me!

2009-01-06 @ 22:22:31
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: matilda

heej :) kolla gärna in och kommentera min blogg! ;):) (eller följ/prenummerera på den) :)

2009-01-06 @ 23:12:58
URL: http://matildaabergs.blogg.se/
Postat av: Emelie!

Ja imorrn ses vi..=)

2009-01-07 @ 00:07:38
Postat av: Mamma Jessica

Såå snygg klocka Marie!

2009-01-07 @ 10:10:17
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback