Söndag 11/1

2009-01-11 13:22:30 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God dagens.. =) Nu är vi pigga och glada eller ja det har vi vart i ett par timmar ;)
Gårdagen va jätte trevlig, vi va hemma hos Emilias kompis Julia, vi drack några groggar spelade "Med andra ord" ett jätte roligt spel som jag och Emma förövrigt vann =D Mohahahha.. Vid halv 12 gick vi till Sand. Det va så lite folk där så vi tänkte att vi skulle gå och kika på Lipz, men där va den en satans kö, så vi gick tillbaka till Sand, o då va det mycket mer folk där, vi dansade en himla massa i puben och hade skit skoj! =) Efteråt gick vi till torget och köpte oss mos med kebabsås, himmelskt gott! =D Sen kom Jörgens pappa och körde hem mig och Emilia, Stefan kom och hämtade Amelie och Emma.. =) Lyckat må jag säga!

När William vaknat imorse kom han in o klappa mig på huvvet, och lät mamma sova ett par timmar till, fast jag hörde allt hur han och pappa busade ute i vardagsrummet. Mina tokar! Så vi har ätit lunch här hemma eller ja William har ätit lunch och nu leker han med sina klossar . Ikväll blir det pizza när William somnat.. Nu ska pappsen och Rocky gå ut o gå en sväng så nu ska vi mysa jag och min prins <3 Vi har faktiskt inget planerat idag, =) Det är ju faktiskt min sista lediga dag, imorgon börjar jag skolan igen, och William ska till dagis imorn, men nu ska jag byta Williams blöja, för nu luktar det bajs.

Kommentarer
Postat av: SUZANNE

Vad bra att du hadde kul.

Speciellt med tanke bå alla komentarer för gårdagen

2009-01-11 @ 13:27:58
Postat av: Sandra

jäklar vilket liv de blev på gårdagens inlägg du.. Säger då de, att folk inte kan sköta sitt! Va bra att ni hade kul igår :) ses imorrn på ÖF? :)

2009-01-11 @ 14:12:20
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Åsa - Mamma till två busar ♥

Va skoj att ni hade kul i går:-)

2009-01-11 @ 14:59:38
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: Åsa - Mamma till två busar ♥

Ja visst är det ovanligt att jag köper kokböcker hah , det skulle du aldrig tro om mig eller hur!!!!

2009-01-11 @ 18:10:07
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback