Torsdag 8/1

2009-01-08 09:45:40 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Jag ser det snöar, jag ser det snöar.. Ja det va ju roligt?! Kunde inte snön kommit för 3 veckor sen ist? Ja nu är det iaf helt vitt ute och det kommer massa med snö, så William får vara ute i snön idag och leka på dagis när dom går ut. =) Tycker han nog om, hihi.. Min lilla busråtta. Blev som sagt en tidig kväll igår, jag gick och la mig innan klockan blivit tio och jag somnade nog på stört :P Gott vare iaf =) Idag har jag lite små ont i halsen, men det brukar ja få ibland, inget allvarligt =) hehe.. Har lämnat lillbusen på dagis, så nu är han där och busar en stund till =D ..

Efter att vi har hämtat han på dagis så får Jörgen köra mig till den hemska tandläkarn, bara ja tänker på det så vänder sig min mage ut o in, ja det är så hemskt för mig att gå dit, jag överdriver inte. Jag har en hemsk skräck för att sätta mig i den där hemska hemska stolen, för jag vet hur dom kommer tortera mig med dessa hemska sprutorna, inte ens dom lugnande tabletterna hjälper längre :/ Vet inte vad jag ska ta mig till om jag inte får komma till NÄL, kommer aldrig palla att fortsätta gå då.. Det är verkligen en pärs, jag lipar som en stucken gris varje gång jag är där, det är verkligen skit jobbigt, och efteråt har jag ont i hela kroppen, dels för att jag lipar så, och för att jag spänner mig så himla mycket.

Anw, så ska jag träffa Åsa sen efter, hon ska ju till BVC med sina små, det ligger precis i närheten av där jag går hos tandläkarn, så ska hon hjälpa mig att hitta en baddräkt, jag ska ju iväg och simma med Sandra imorn, så jag behöver nåt att simma i, har bara bikini men känner inte för att visa min fläskiga kropp i bikini just nu. Hoppas jag hittar någon bara. Nej om man kanske skulle ära frukost?

och sen så, GRATTIS LINDA.. på födelsedagen !!

Kommentarer
Postat av: Mamma Jessica

Tack! Va du är söt Marie :) Lycka till hos tandläkaren idag!

Kramar

2009-01-08 @ 10:07:20
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Sandra

Våga fan inte skriva vad ja gav :p vi pratar om de imorrn ;)

2009-01-08 @ 10:10:47
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emma

=) ja jag är verkligen super nöjd med den. Det som är lite sämre är ju att den ljudar när man pillar på leksakerna och Melvin som är så pillig, haha! Men bara han är glad =).

2009-01-08 @ 10:22:14
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Linda S.

Tack <3

2009-01-08 @ 17:49:17
URL: http://lindasundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback