Lördag 25/7

2009-07-25 08:53:14 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon Kära vänner =)
Igår var vi inte hemma mycket vill jag lova, strax efter 1 åkte vi hem till Kajsa & Harry, Kajsa hade bakat en jätte god äppelpaj, mums! Och barnen fick leka lite, dock slutade de med att dom stängde in stackars Harry i soprummet så han fick värsta bulan i pannan :/ Stackars liten! Sen tog vi en liten promenad hem till Sara & Toni =) När vi kom dit stod Sara o skärde jordgubbar och då blev William som i himmelriket, japp han älskar jordgubbar, så han smaskade i sig rejält min lilla glupske kille :)

Vi stannade och grillade med dom, det va mums! Tyckte William med.. =) Han fastnade verkligen för Toni, lekte med honom hela tiden,skulle sitta i hans knä o äta. Ja det var bara Toni, Toni, Toni för han igår. Men det är roligt att se, att han inte bara ska vara hos mamma, mamma, mamma när man är borta hos vänner! :) Just när vi tänkte gå till bussen och åka hemåt så kom det världens störtskur så dom va snälla och körde hem oss så vi slapp stå i regnet. Jätte snällt verkligen! William stupade i säng när vi kom hem, kan ju förstå att han va trött så som han hållt igång hela dagen. Haha.. Jörgen typ vände i dörren när han kom hem bara, han skulle till Uddevalla till Fjordfestivalen en sväng, så han va hemma rätt sent inatt, så han ligger fortfarande och sover, bara jag och William som är vakna, men vi ska väcka han om en timma, för då är det dags för tvättstugan!

Så det är det vi ska ägna våran förmiddag åt, besöka tvättstugan, men har inte så himla mycket tvätt som tur är. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på idag, kanske ut och ta en promenad tillsammans, innan Jörgen ska vila för att orka jobba ikväll. Jepp de är bara en himla massa jobb hela tiden. men men.. Nu är det en liten herre som vill ha uppmärksamhet =)

Kommentarer
Postat av: Soetnaus

Den lilla sötisen i magen verkar inte vilja komma ut till oss. verkar trivas i magen :P men aah men får trösta sig me att den snart kommer ut ^^ du har möjligtvis ingen msn? ^^ kramar

2009-07-25 @ 14:05:38
URL: http://soetnaus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback