Nu är vi framme!

2009-07-26 23:08:01 Dagboken
» Kommentarer(2) «


BORÅS, BORÅS, BORÅS!!
Tågresan gick finfint, William skötte sig jätte bra, gick alltså och oroade mig heeelt i onödan, första biten mot Herrljunga somnade han så sött så, sista biten satt han vaken och grejjade i vagnen.. Japp jag är stolt över min lille kille! När vi kom fram till Borås stod Frida, och hennes mamma och väntade på oss och lilla Philip låg o sov i bilen.. =) Va sååå kul o träffa dom igen efter ca 1 år och 3 månader.. Ja inte ska det ta så lång tid tills nästa gång iaf den saken är säker!

Sen har barnen lekt, gick väl lite sådär i början man nu kommer dom allt överens, kan säga så här det är 2 barn båda med en egen vilja, envisa som åsnor , haha! :) Men det är så det ska vara ! :) Vi har hunnit med och äta mat och leka, William ligger o nanar så sött i Philips växasäng som han får låna under tiden vi är här! :) Nu ska vi titta på Twilight och äta godis, mumma! =)

Imorn ska Frida jobba ett par timmar och under tiden ska vi träffa Willes mommo, och leka lite! Frida jobbar kort pass, och efter det ska vi kika lite i affärer, jag ska se om jag hittar en jacka till mig, och en present till lilla Loke som fyller 1 nu i veckan. Japp, det va lite update från min sida.. ! :)

Älskar dig Jörgen, mer än du kan ana <3

Kommentarer
Postat av: Jessica o Tuva

Va skönt att komma ifrån Trollhättan lite :)

2009-07-27 @ 09:39:09
URL: http://minfamiljojag.blogspot.com
Postat av: marita

Ja, jo, det förstod jag ju.. Men hade ingen aning om VARFÖR dom har får/ullsaxar på sin sköld.. (?) Är Borås känt för får? eller ull? Det ligger inte så långt härifrån, men ändå vet man ingenting om det..

2009-07-27 @ 10:41:37
URL: http://stjaernfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback