Älska, Älska, Älska!

2009-06-03 22:13:42 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Seg dag idag med.. Inte alls gjort mycket. Lillfisen har vart på dagis o röjt. Jörgen har gjort sin första arbetsdag på Posten. Han ska jobba där tom första veckan in i Augusti. =) Skönt med sommarjobb, det är iaf bättre än inget! Efter att vi hämtat William på dagis idag gick vi förbi Hemköp för ja, min älskade bok hade kommit! Så nu har jag första delen av Twilight-sagan i min ägo! Beställde även hem filmen så jag har den med.. =) Jag har blivit Twilight frälst. Ja så är det, helt besatt av filmen, boken, karaktärerna och allt som tillhör det. Ja nu ska jag inte bomba er med massa Twilight snack även om jag kan prata om det i timmar :) Hahaha..

Vi handlade även lite på Hemköp, sen knallade vi hem och jag började med maten.. Lasagnette stod på menyn. Och sen kom Jessica, Jonte & Liam på besök och en liten fika. *mysigt* William tyckte det va så roligt att ha sina kusiner på besök. När dom gick hem va William jätte trött och stupade i säng.. Jag har tittat på Greys som alltid och smyg läst första kapitlet i min bok. Så fort jag bloggat klart ska jag fortsätta läsa så långt jag hinner innan vi ska sova..

Imorn är en förväntansfull dag :) Mer än så kommer jag inte berätta, men håll era tummar för att det ska gå så som vi vill!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Okay :D vad vill damen göra då? undra om de ska va fint väder?

2009-06-04 @ 00:18:25
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emilia

Man blir ju inte lite nyfiken på vad som händer er idag =)

2009-06-04 @ 09:28:20
URL: http://karlssongunnarsson.blogg.se/
Postat av: Åsa, Thea och Melwin!

Ahh hoppas det går om ni vill då :-) får berätta då jag blir mycket nyfiken :-D

2009-06-04 @ 09:43:58
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: Anonym

Följer din blogg lite då och då och har märkt att ni äter Lasagnette emellanåt. Så nu måste jag bara fråga vad det är? Är det samma sak som Lasagne? :)

2009-06-05 @ 22:05:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback