Ellos

2009-06-18 22:56:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväller kära vänner :)

Idag har vi vart sega i kolan, William sov tidig middag idag med, men går man upp tidigt så blir man tröttare fortare, han får lära sig att sova lite längre istället. När han sov så vilade vi middag också, mysigt! Passade även på att läsa lite ur min älskade bok! Sen handlade vi lite, och efter det släppte Jörgen av oss hos Jessica och vi knallade ner till stan, gick in på bolaget och handlade där, faaan va folk det va, men det va ju enbart för att det är midsommar imorn o bolaget är stängt. Sen fick vi gå för att få nåt i magen, och William va hungrig.. =) Fick köpt mig ett nytt diadem då William knäckt alla mina :/ Skitunge!! Hämtade även ut mitt paket från Ellos.. =) Finfina kläder.. Lite olika kläder, ett fint sommarset till William :) Ja helt klart nöjd med inköpet =)

Vi gå till Williams farmor en snabbis och gå ut med Rocky, och sen kom Jörgen och hämtade oss och körde hem oss, och grinolle fick gå och lägga sig.. Så sen dess har jag grejjat lite hemma, pratat i telefon, o tagit med en kopp te. Planerat lite inför morgondagen o lite sånt, det kommer bliii najs! Blir väl hem till Jörgens föräldrar på dagen och kanske äta, sen hem och fixa sig och till Björn.. Jörgen ska ju sova sen för han ska jobba imorn från 21-05 så han har att göra :) Roligt va? Hahaha..

Satt och tittade på Sjukhuset idag, och det va det sista avsnittet som lilla Victor var med i :/ Han va sååååå lycklig, när han fick komma ut från isoleringen, och åkte runt på sin motorcykel, han skrattade och man såg verkligen lyckan i han. Men sen kom cancern tillbaka och då orkade inte hans lilla kropp mer =( Vild i frid lilla ängel, hoppas du har det bra där uppe och kikar ner på din mamma och pappa och kommande syskon! Ja de var känslosamt att se, och tårarna bara sprutade ut =( Kan inte ens föreställa mig hur det är att förlora det käraste man har, sitt barn :/ Usch.. När man läser om deras historia så värdesätter man verkligen sin skatt mer än vad man kanske gör i normala fall.. Älskar ju William, och han är det bästa som vi har, men så klart så blir trött på trotsandet och när han vill testa våra gränser.. Men då tänker man på Victor och det ödet dom gick till mötes, och då får han mer än gärna testa våra gränser och vara den lilla grinolle som vi älskar så fruktansvärt mycket.. <3

Man ska älska varandra som om varje dag, vore den sista!!


Kommentarer
Postat av: rebecca

Kikar in för att önska er en trevlig midsommar! =)

2009-06-19 @ 06:09:19
URL: http://geshiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback